Despre petrecerea de vineri seară a tinerilor sibieni democrat liberali iniţiată de deputatul Raluca Turcan  se poate spune că este deja o tradiţie. După ce anul trecut „pepiniera” sibiană de politicieni a PDL a petrecut Sfântul Valentin în clubul Chill Out, în acest an gazda petrecerii a fost clubul Zebrano.

Atracţia petrecerii a fost concursul de perechi pus la cale de tinerii democrat liberali, în care şase cupluri de tineri şi mai puţin tineri s-au străduit să treacă cât mai bine prin cele trei probe pregătite de organizatori, pentru a lua voturile juriului patronat de Raluca Turcan. Petrecerea a fost întreţinută şi de recitalul trupei sibiene „La Strada”.

[nggallery id=37]

În final toate perechile au fost premiate, dar numai două, care s-au clasat pe primul loc vor petrece un weekend la Păltiniş. Tinerii pedelişti au avut şansa să afle povestea de dragoste a Ralucăi Turcan, care şi-a cunoscut soţul, pe Valeriu Turcan, actualul consilier al preşedintelul Băsescu, în timpul campaniei electorale din 2004, când a candidat prima oară la Sibiu. Turcan i-a sfătuit pe tineri să se căsătorească din dragoste şi să facă neaparat copii. (vezi povestea spusă chiar de deputat, mai jos în filmul serii)

[kaltura-widget wid=”n381g7k8bc” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu