Deşi există o hotărâre de Consiliu Local privind ridicarea maşinilor parcate aiurea pe domeniul public, Primăria nu a amenajat încă un loc unde ar urma să fie duse autovehiculele. Licitaţia pentru desemnarea firmei care va livra Primăriei autoutilitara pentru ridicat maşini va avea loc în 25 februarie.


Sibienii nu ştiu deocamdată de unde îşi vor putea recupera autoturismele în cazul în care acestea le vor fi ridicate, de luna viitoare, de pe domeniul public, dacă sunt parcate neregulamentar sau fără talon aferent. Primăria Sibiu nu a decis încă ce locaţie ar fi potrivită pentru depozitarea maşinilor, dar reprezentanţii autorităţilor spun că au în vedere două terenuri care se pretează pentru aşa ceva. „Avem ca soluţii câteva terenuri, printre care şi cele de pe strada Preot Baca şi unul de lângă târgul Obor. Mai există şi alte propuneri, dar nu a fost luată o decizie finală în acest sens”, a explicat Mirela Gligore, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Aceasta a mai declarat că licitaţia pentru desemnarea firmei câştigătoare care să îi furnizeze Primăriei autoutilitara pentru ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar pe domeniul public va avea loc în 25 februarie. „Atunci vor fi deschise plicurile şi vom vedea ce firmă va fi desemnată”, a mai spus Mirela Gligore.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Atunci vor fi deschise plicurile şi vom vedea ce firmă va fi desemnată”
    Ce joc de cuvinte!!!