Deputatul Raluca Turcan face chef în Zebrano, de Valentine’s Day. Petrecerea se va ţine vineri seara, pe 13 februarie şi nu sâmbătă pe 14, când este de fapt Sfântul Valentin.

Evenimentul organizat de Turcan şi de tinerii democrat-liberi în Zebrano, vineri, de la ora 20.00, poartă titlul „Prin Dragoste – Legaţi!” şi, potrivit comunicatului de presă remis azi, „se adresează tinerilor sibieni care doresc să îşi petreacă o seară de neuitat alături de persoana iubită”.

Primii 100 de participanţi vor primi bonuri de consumaţie, în valoare de 10 lei, iar fiecare cuplu va primi la intrarea în club câte două brăţări personalizate.

Se vor organiza şi concursuri cu premii. Cuplurile câştigătoare vor primi: un weekend la Păltiniş, pentru locul I, locul II o cină romantică la un restaurant din Sibiu, locul III două volume de poezie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Accesorii si costume tematice !

    E timpul sa renuntam la costumele „monotone”, la hainele alese pe graba din dulap pentru o petrecere speciala.Noi, World Wide Fancy Dress Online suntem un magazin specializat in haine de carnaval, accesorii si cadouri amuzante. Costume pentru femei, barbati si copii, modele inspirate din povesti, filme, o lume cu costume de carnaval.
    Ne puteti gasi in Floresti, pe strada Avram Iancu 209, de Luni pana Vineri, intre orele 11-19.Tot noi,cautam pentru voi , cele mai recente tendinte in deghizari, articole si accesorii de carnaval, aniversari sau petreceri, astfel incat alegerile voastre sa fie cele mai originale .
    Telefon: 0364.566.800
    0762.637.386
    0264.267.354
    Email: shop@wwfdo.com