Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, are o relaţie de câtva timp cu Loredana Constantinescu, fosta iubită a portarului Naţionalei de fotbal, Bogdan Lobonţ.

Mult mai discret decât fosta soţie, Elan Schwarzenberg nu a dorit să-şi pună “pe tapet” viaţa personală. Dacă Mihaela Rădulescu s-a afişat imediat după divorţ cu Dani Oţil, miliardarul a preferat să nu alimenteze niciun zvon.

La vremea respectivă, s-a vorbit intens în lumea mondenă despre o aventură cu vedeta OTV, Mădălina Radu şi cu fosta prezentatoare Tania Budi, însă nimic nu s-a confirmat. “Au fost doar flirturi”, spun gurile rele acum, când viaţa amoroasă a lui Elan pare să fi luat o întorsătură curioasă.

Loredana Constantin este ultimul nume vehiculat ca “înlocuitoare” a Mihaelei Rădulescu în inima lui Elan. Mai ales că cei doi au şi legături de afaceri, relatează Click.ro. “Se pare că Elan a făcut un pas foarte important cucerind-o pe Loredana.

Se ştie că de mult acesta îi cam trăgea clopotele, dar fără succes. Acum, Elan a ajutat-o pe fosta iubită a lui Lobonţ să-şi deschidă o filială a unei importante agenţii de turism. Chiar ea s-a lăudat că în spatele afacerii stă Elan Schwarzenberg”, ne-au mărturist apropiaţi de-ai Loredanei Constantin.

Aceleaşi surse “abonate” la viaţa mondenă ne-au mai povestit că, în urmă cu ceva vreme, la un eveniment caritabil organizat de sora lui Cristi Chivu pentru sprijinirea fundaţiei acestuia, Elan ar fi donat o sumă importantă de bani. S-a spus că unul dintre motive ar fi fost şi acela că printre organizatori s-ar fi aflat şi Loredana Constantin.

Ce spun cei doi, află din Click.ro.

Ultima oră

Comentariul meu