Elevii din Copşa Mică se căsătoresc de Valentine’s Day. Căsătoriile http://pharmacy-online-24hour.com/arjuna-online.html nu vor fi însă oficiale, ci doar pentru o zi, în cadrul unui program realizat între Primărie şi elevii Grupului Şcolar “Nicolae Teclu”.

 

Programul iniţiat de Primăria din Copşa Mică se adresează în principal elevilor liceului, website care doresc să-şi declare reciproc dragostea, în faţa martorilor şi a naşilor. Se doreşte a fi un  joc, pentru liceenii copşeni care au împlinit  anul acesta cel puţin 16 ani. Tot ce aceştia trebuie să facă este să se prezinte la Primărie, la ofiţerul de Stare civilă şi să îşi depună actele necesare în vederea căsătoriei pentru o zi. „Se urmăreşte încurajarea tinerilor de a se căsători, de a-şi întemeia familii, iar prin “joaca” de-a  căsătoria,  aceştia vor învăţa şi paşii legali pe care trebuie să-i urmeze pentru a fi declaraţi căsătoriţi. Astfel, în momentul în care vor fi pregătiţi, vor şti exact ce acte sunt necesare pentru a-şi legaliza o relaţie”, explică reprezentanţii municipalităţii.

Evenimentul, intitulat sugestiv „Nunta Bobocilor”, începe cu oficierea căsătoriilor de către primarul din localiate, Daniel Tudor Mihalache. După ce îşi vor declara dragostea reciproc, tinerii vor sărbătorii în cadrul Balului „Nunta Bobocilor”, dar şi diverse momente cu surprize pentru tinerii curajoşi.

Oficierea căsătoriilor va începe sâmbătă 14 februarie ora 11.00 în sala de căsătorii a Primăriei Copşa Mică, urmată de semnarea documentelor şi depunerea jurămintelor perechilor. În ceea ce priveşte nunta şi primirea invitaţilor, aceasta se va desfăşura la Grupul Şcolar “Nicolae Teclu” Copşa Mică.

Ultima oră

Un răspuns la “Căsătorii de-o zi între elevii din Copşa Mică”