Sibienii care doresc să îşi înscrie copiii în clasa I ar trebui să se grăbească. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 mai.

În urma notăficării trimise de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tinerertului în legătură cu înscrierea copiilor în clasa I-a până la data de 1 mai, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu a început deja informarea unităţilor şcolare, în vederea stabilirii acestui termen.

Reprezentanţii ISJ Sibiu au stabilit deja etapele de înscriere şi au informat cadrele didactice despre ceea ce trebuie să facă. Într-o primă etapă, unităţile şcolare trebuie să facă un recensământ al copiilor de 6 şi 7 ani din zona arondată, după care începe etapa propriu-zisă de înscriere. “La nivelul judeţului Sibiu, înscrierile vor începe din 16 februarie, pentru elevii care au domiciliul în zona arondată unităţii şcolare respective. Această primă etapă se încheie 10 aprilie, după care, din 13 până în 30 aprilie vor fi organizate înscrieri pentru elevii care nu au domiciliul în aria de acoperire a unităţii şcolare respective, în limita locurilor disponibile”, precizează Dorel Băilă, purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu. Anual, la nivelul judeţului Sibiu sunt înscrişi aproximativ 4.000 de elevi în clasa I.

Ultima oră