Antrenorul lui CSU Sibiu, Peter Schomers, spune că baschetbalistul american are probleme la mâna stângă şi va miza pe el doar câteva minute în meciul cu Timişoara. Oradesibiu.ro transmite miercuri de la 19.00 în direct în sistem live-text şi foto, meciul cu Elba.

Antrenorul lui CSU Sibiu pare să nu îşi mai găsească liniştea în acest început de an din cauza accidentărilor care par că nu se mai termină. După ce Crăciun a fost indisponibil o perioadă, iar apoi s-au accidentat Calotă şi Kabengele, primul destul de grav, un alt baschetbalist a devenit aproape imposibil de folosit. Americanul Earl Brown s-a plâns în ultimele zile de dureri mari la mâna stângă. El a fost dus marţi dimineaţă la spital, unde i s-a efectuat o radiografie. „Earl ne-a tot spus că îl doare mâna şi când am văzut că nu îi trece, am decis să facem un consult medical amănunţit. El va purta o faşă şi probabil că va evolua câteva minute în meciul cu Elba. Nici nu concepe să stea pe margine în acest meci important. Apoi vom vedea dacă e necesar să facă o pauză. Miercuri dimineaţă ştim sigur şi ce are la mână”, a explicat Peter Schomers. Acesta spune că nici Crăciun şi nici Kabengele nu sunt refăcuţi total. Schomers speră ca Popa Calotă să revină mai repede decât a fost preconizat. „Eu sper ca în două săptămâni să reintre normal în pregătiri. Am mare nevoie de el la meciul cu Asesoft şi sperăm să poată să joace atunci”, a mai declarat antrenorul lui CSU Sibiu.


Precauţi cu Elba

Meciul de miercuri, cu Timişoara, este considerat foarte important în lupta pentru locul doi de către antrenorul Schomers. Acesta crede însă că Elba ar trebui teoretic să nu pună mari probleme lui CSU. „Timişoara a avut noroc în foarte multe meciuri. Noi însă trebuie să îi învingem, pentru că ne dorim foarte tare să urcăm în clasament. Este un meci foarte important, împotriva unei echipe destul de incomode, ai cărei jucători aruncă bine din spatele liniei de trei puncte. Noi mai avem şi problemele de lot cunoscute. Va fi sigur un meci disputat”, a mărturisit tehnicianul sibienilor de la CSU.

Meciul cu Elba are loc miercuri seară, de la ora 19.00, partida fiind în direct în sistem live-text şi foto pe oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu