Omul de afaceri sibian Aurel Muntean candidează pentru şefia Federaţiei Române de Tenis. Deşi nu a practicat tenisul de performanţă, Relu Muntean este principalul sponsor al Federaţiei şi a susţinut financiar aproape integral desfăşurarea Cupei Davis la Sibiu.


Potrivit Realitatea TV Sibiu, candidatura lui Relu Muntean este susţinută şi de actualul preşedinte al Federaţiei, Dumitru Hărădău.


Aceasta este cea mai bună variantă pentru şefia forumului de tenis, în opinia lui Dumitru Hărădău, directorul general al Federaţiei Române de Tenis. Hărădău a declarat în exclusivitate pentru Realitatea TV Sibiu că îl va susţine pe Muntean. Omul de afaceri sibian şi-a depus deja candidatura pentru şefia Federaţei Române, iar pe 23 februarie va fi ales noul conducător. Prezent la Sala Transilvania unde s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor locale pentru a discuta despre organizarea Cupei Davis, Dumitru Hărădău a declarat că Aurel Muntean este cea mai bună soluţie pentru şefia federaţiei. Aurel Muntean a susţinut financiar anul trecut meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa şi este în acest moment sponsorul principal al Federaţiei Române de Tenis. Aurel Muntean este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Sibiu. Ocupă locul 297 în top „Adevărul-500 de miliardari” în 2008 şi este printre cei mai bogaţi oameni din Sibiu cu o avere estimată la peste 25 de milioane de euro. Are afaceri imobiliare în Sibiu, Arad, Cluj, Alba Iulia şi Bucureşti, firme de construcţii şi spaţii comerciale. Aurel Muntean, suţinător al tenisului a fost sportiv de performanţă. A jucat fotbal la Inter şi Sportul Studenţesc. Aurel Muntean are acum şanse reale de a deveni preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Ceilalţi contracandidaţi sunt: Dumitru Hărădău, Ruxandra Dragomir, Florin Segărceanu, George Cosac si Eduard Gabriel Pană.

Urmăriţi aici ştirea Realitatea TV.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Adela, tu ai citit articolul? Ti se pare ca suna bine? Daca acum la inceput nu sunteti seriosi… Crede-ma sincer ca as fi vrut sa imi placa site-ul asta. Era o idee buna. Dar stirile voastre lasa muuuuult de dorit. Am acum in fata Tribuna si stirea de acolo e aproape identica. Macar ei au scris-o cat de cat bine. In stilul lor, dar bine. Va rog straduiti-va mai mult, daca tot ati inceput proiectul asta. Si de ce nu aveti publicitate? Din ce traiti?