Mai mult de jumătate din cei peste 100 de studenţi de la Academia Forţelor Terestre au picat luni examenul de obţinere a permisului auto. Numai 104 sibieni dintr-un total de 222 au reuşit să treacă proba teoretică.


Zarvă mare luni dimineaţă în faţa sediului unde se suţin examenele teoretice pentru obţinerea permisului auto. Mai mulţi cursanţi ai Academiei Trupelor de Uscat „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au susţinut şi ei acest examen.

La intrarea în sală, aceştia erau foarte optimişti. După amiază, însă, zâmbetele au dispărut, pentru că mulţi dintre ei nu au reuşit să treacă examenul. „Nu a fost deloc greu. Alţi colegi spun că a fost greu. Eu m-am pregătit mai bine”, a spus Sorin, care a reuşit să ia examenul.

Ziua de luni nu a fost însă deloc norocoasă pentru unul din doi sibieni care au susţinut examenul. Din 222 de candidaţi, jumătate au picat. „În data de 9 februarie, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a vehiculelor, din cadrul Institutiei Prefectului – Judetul Sibiu s-au prezentat, în vederea obţinerii permisului de conducere un număr de 222 de persoane, dintre care 104 au fost declarate admise”, a declarat Gabriela Roman, purtător de cuvânt al Instituţiei Prefecturii din Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu pici la sala, pici la traseu! Niste nenorociti si corupti numai in politia romana ii intalnesti