Gazul a remizat cu austriecii de pe locul nouă. Gazul testează un mijlocaş ceh şi a renunţat la serviciile georgianului Iradjvilia.

Gaz Metan – Mattersburg 1-1 (1-0)

Pentru Mediaş a marcat Boaru (30′)

Gaz Metan:

Vâtcă (Şteţca 45′) – Lazăr, Markovici, Nohai – Grilo, Zaharia, Hoban, Semeghin – Dudiţă – Boaru, Prodan.

Din minutul 60 au mai jucat: Sabou, Kubala, Pârvulescu, Katovic, Voicu. În minutul 70 au intrat Bud şi Todea.


Gaz Metan a făcut egal, luni după amiază, cu austriecii de la Mattersbug, echipă aflată pe locul nouă în liga 1 din Austria. Medieşenii, fără antrenorul Cristi Pustai, plecat pentru două zile la cursurile PRO, au deschis scorul în minutul 30 prin Boaru.

La gazişti a evoluat şi un mijlocaş ceh, de 27 de ani, Kubala.

Tot luni au debutat şi nou veniţii Bud şi Todea (foto).

Buican face pregătire aparte şi probabil nu va puncta decât câteva minute în amicalul de miercuri.

Gazul joacă marţi cel mai probabil cu bulgarii de la Plodviv şi miercuri cu o echipă din Kazakstan.

Schimbări de lot

Antrenorul Cristi Pustai a decis să nu îl oprească în lot pe gerogianul Iradjvilia. „Pe bosniacul Katovic vreau să îl mai văd la lucru şi în aceste ultime meciuri şi voi vedea dacă îl oprim. La fel şi în cazul cehului Kubala”, a explicat tehnicianul medieşenilor, care s-a întors aseară alături de echipă.

Mediaşul va juca săptămâna viitoare două meciuri de pregătire cu U Cluj şi Bistriţa. „Vineri ne întoarcem acasă, iar apoi jucăm miercuri la Mediaş cu U Cluj şi sâmbătă evoluăm la Bistriţa cu Gloria”, a explicat tehnicianul medieşenilor.

Campanie încheiată

Antrenorul Pustai a declarat luni că Mediaşul nu va mai aduce nicun jucător în această iarnă. Pustai spune că nou veniţii sunt fotbalişti pe care i-a vrut încă din vară, dar că Bud, Buican şi Todea, trebuie să tragă tare ca să ajungă la zi cu pregătirea. „Acestea sunt ultimele transferuri. Gata. Am încheiat campania! Toţi trei sunt în urmă cu pregătirea. Bud a fost tot plecat prin Italia, iar Buican şi Todea au venit de la UTA, unde situaţia a fost mult timp incertă. Au însă timp să se pună la punct. Returul este lung şi voi miza pe serviciile lor”, a mai spus antrenorul Mediaşului.

Ultima oră

Comentariul meu