În jur de 40 de poeţi din toată ţara vor sosi în luna mai la Sibiu, când în Atrium cafe se va desfăşura un festival de poezie.


Între timp, Atrium continuă seria sâmbetelor dedicate poeziei. În cadrul „Serilor artgotice”, sâmbătă 14 februarie, de la ora 17.00, Alice Drogoreanu (Bucureşti) îşi va vernisa expoziţia de fotografie „Poeme”, când va citi şi din creaţiile proprii de poezie. În aceeaşi seară va citi din versurile proprii şi poetul sibian Mihai Curtean (Sibiu).

În cadrul „Serilor artgotice”, „expoziţia de poezie” este un proiect ce se vrea de lungă durată. A început în luna decembrie 2008, când, în fiecare sâmbătă, a avut loc cate o întâlnire. În 2009, întâlnirile se vor desfăşura lunar, în fiecare a doua sâmbătă din lună şi vor avea ca invitaţi poeţi şi scriitori din toată ţara, care vor citi din creaţiile lor în atmosfera selectă oferită de Atrium Cafe, Sala Lounge. Sunt invitaţi toţi iubitorii de literatură – să asculte sau chiar să „expună” din creaţiile proprii, fie că au publicat sau nu până acum. Până în prezent au citit scriitori din Bucureşti, Londra (online), Piteşti, Braşov, Câmpina, Târgu Jiu şi Sibiu.


Ultima oră

Comentariul meu