Fostul component al Naţionalei de handbal, Marian Cozma a murit înjunghiat sâmbătă noaptea în Ungaria, în urma unui incident cu nişte localnici de etnie rromă.

Cozma sărbătorea cu coechipierii de la echipa maghiară Vezsprem., naşterea copilului unuia dintre ei. „Am fost sunat de cineva şi mi s-a spus că a murit. Acum am vorbit şi cu tatăl lui Marian, şi el pleacă astăzi spre Budapesta. Nu pot să spun nimic, sunt copleşit de tristeţe”, a afirmat Cristian Gaţu pentru Adevărul.

Din cele povestite de martorii aflaţi în local în momentul producerii incidentului, Marian Cozma şi coechipierii săi sărbătoareau la o masă, iar la o alta era un alt grup. La un moment dat, între cele două grupuri, s-a iscat un scandal în urma căruia jucătorul iberic Carlos Perez a fost rănit, iar Marian Cozma a decedat. Poliţia din Ungaria a demarat o anchetă pentru a elucida împrejurimile în care s-a produs evenimentul.

Marian Cozma ar fi împlinit 27 de ani la 8 septembrie. Era cunoscut în lumea handbalului sub numele de „Păsărilă”, datorită înălţimii sale impresionante, 2,10 m.

Mai mult pe www.adevărul.ro.

Ultima oră

Comentariul meu