Fostul fundaş al arădenilor a semnat pentru două sezoane şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş. Oradesibiu.ro a aflat în exclusivitate, că Doru Buican se va alătura de mâine noilor săi coechipieri în Antalya.


Gaz Metan Mediaş a găsit sâmbătă înlocuitorul lui Falem, fundaşul central la care a renunţat Pustai, la începutul anului. Mediaşul a reuşit să îl transfere pe fundaşul Doru Buican, de la UTA Arad, el fiind al doilea jucător care vine de la Arad, după mijlocaşul Todea. „Ne-am înţeles cu Buican. El a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Gaz  Metan. Aveam nevoie de un fundaş central bun şi noi credem că am găsit acum unul. Acesta nu este ultimul transfer. Este foarte posibil să mai vină şi alţi jucători” a declarat în exclusivitate pentru oradesibiu.ro,  preşedintele Gazului, Corin Emil Cindrea.

Buican, aflat acasă la Sibiu, îşi făcea deja sâmbătă dimineaţă  bagajele pentru a pleca duminică la prima oră în Antalya, pentru a se alătura noilor săi coechipieri. Fost jucător la FC Sibiu, Buican spune că este extrem de fericit că a revenit sub culorile unei grupări sibiene. „Sunt foarte fericit . Îmi era dor să fac şi antrenamente şi să revin şi în liga 1 şi mai ales să revin să joc pentru o echipă din judeţul meu. Vă daţi seama că pentru mine e o ambiţie în plus acest transfer, pentru că joc şi cu inima pentru o echipă de acasă. Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord cu Gaz Metan” a declarat Buican.

Ultima oră

Comentariul meu