Sibienii care vor să îşi pună pirostriile în perioada următoare au şansa să vadă, zilele acestea, cam tot ce oferă piaţa de profil din Sibiu, la Târgul de nunţi organizat la hotelul Silva.

Evenimentul şi-a deschis porţile vineri şi le oferă sibienilor pe cale să se căsătorească toate accesoriile de care are nevoie o nuntă reuşită: rochii de mireasă, verighete, invitaţii, decoraţiuni, rochii de seară pentru naşe şi domnişoare de onoare, aranjamente şi servicii de muzică, foto şi video.

Viitorii miri pot găsi toate cele necesare pentru organizarea nunţii dacă fac un popas la Târgul organizat special de Hotelul Silva. Mai multe firme îşi expun produsele necesare pregătirii unei nunţi, fără a face rabat de la detalii. Inclusiv diverse artificii de interior, lumini, sonorizări şi chiar servicii de înfrumuşeţare pentru viitoarele mirese pot fi analizate în aceste zile.

Preţuri piperate pentru o nuntă perfectă

Sibienii care nu vin doar pentru a-şi face doar o idee şi vor să şi cumpere ceva pentru o nuntă ca la carte, trebuie să îşi pregătească portofelele, deoarece preţurile se pot ridica până la câteva mii de lei.

Dacă preţurile pentru invitaţii, decoraţiuni sau aranjamente sunt destul de accesibile  începând de la 2 până la câteva sute de lei, pentru rochiile de mireasă şi verighete, preţurile sunt ceva mai piperate. De exemplu, Salonul Galileo prezintă rochii ale căror preţuri variază între 900 şi 2.300 de lei, iar o pereche de verighete începe de la 1.300 de lei, preţul urcând, în funcţie de model, până la 5.300 de lei.

Târgul de nunţi de la Hotelul Silva se va încheia duminică, programul de vizitare fiind zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Ultima oră