Antrenorul echipei de baschet CSU Sibiu a declarat în exclusivitate pentru oradesibiu.ro că va miza câteva minute şi pe Kabengele şi pe Crăciun în derbiul de sâmbătă, de la ora 19.00, din Sala Horia Demian din Cluj. Oradesibiu.ro transmite în direct în sistem live-text şi imagini partida cu Mobitelco.


Antrenorul Peter Schommers a mărturisit vineri, la plecarea spre Cluj, că şansele ca Sibiul să învingă în derbiul Ardelaului, de sâmbătă seară, sunt egale cu ale clujenilor. Schomers spune că Mobitelco are avantajul terenului propriu. „Nu ştiu dacă există favorită în această partidă. Clujul joacă acasă şi acesta, din start, este un atu. Va fi un meci greu. Clujenii au mai adus şi un jucător valoros. Meciul e deschis oricărui rezultat. Toate partidele Sibiu – Cluj şi invers au fost spectaculoase şi sunt convins că şi acum va fi la fel”, a mărturist Schommers.

Tehnicianul sibian spune că CSU va miza şi pe susţineara fanilor săi. „Am auzit că vin câteva sute. Asta e bine pentru noi. Fanii ne pot împinge de la spate”, a mai spus acesta. Fanii sibieni au solicitat conducerii U Cluj 100 de bilete, dar mulţi suporteri vor ajunge la Cluj şi pe cont propriu. Se aşteaptă şi susţinerea studenţilor sibieni de la Cluj.

Schomers a mai declarat pentru oradesibiu.ro că, în partida de sâmbătă, de la ora 19.00, va miza şi pe serviciile a doi jucători, care nu sunt complet refăcuţi după accidentările suferite. Crăciun şi Kabengele vor fi în lotul pentru acest meci. „Vor juca probabil amândoi, cel puţin câteva minute. Nu putem să mergem numai cu Ban şi Dohi”, a mai explicat antrenorul lui CSU.

Calotă stă o lună

Baschetbalistul Popa Calotă nu va păşi pe terenul de baschet mai devreme de luna martie. Antrenorul Peter Schommers spune că „Kevin” va relua antrenamentele abia peste trei săptămâni. „Accidentarea sa este destul de serioasă. Din păcate, el va reveni peste câteva săptămâni pe teren”, a declarat tehnicianul sibienilor.

Ultima oră

Comentariul meu