Fostul căpitan al Bătrânei Doamne, Cristi Todea, a semnat vineri un contract pe un an şi jumătate cu Gaz Metan. Jucătorul a plecat deja către Antalya, unde Mediaşul este în cantonament.


După ce l-a transferat pe atacantul Cristi Bud de la Salonta, Gazul a mai bătut palma cu încă un jucător ofensiv din liga a II-a. Fostul jucător al UTA Arad, căpitanul Cristi Todea, a ajuns la un acord cu gruparea medieşeană şi va juca aici, cel puţin un an şi jumătate. „Am discutat cu jucătorul şi am ajuns la un acord. Todea va fi jucătorul nostru şi a semnat un contract pe un an şi jumătate. Suntem foarte mulţumiţi de aducerea lui”, a explicat preşedintele Mediaşului, Corin Emil Cindrea.

Gazul a renunţat deocamdată să îl transfere şi pe fundaşul Doru Buican, care a jucat şi el la Arad. Cindrea spune că, în cazul în care antrenorul Cristi Pustai va dori ca la echipă să fie aduşi şi bosniacul Amir Katovic şi georgianul Ica Iradjvilia, aceştia vor fi transferaţi şi ei. „La întoarcerea din Antalya, antrenorul ne va spune ce a decis în cazul acestora. Oricum, intenţionăm să mai aducem şi alţi jucători până la reluarea campionatului”, a mai declarat Cindrea.

La zi cu banii

Clubul medieşean a plătit zilele trecute toate sumele restante faţă de fotbaliştii săi, fiind vorba în total de peste 250.000 de euro, bani restanţi pentru victoriile din turul campionatului. „Vă pot spune că suntem la zi cu toţi bani. Cred că nu multe echipe din liga 1 pot spune acest lucru”, a spus preşedintele Cindrea.

Mediaşul va disputa un meci amical în nocturnă până la reluarea campionatului, pentru testatea aparaturii. „Noi vrem să jucăm cu Dinamo în nocturnă şi de aceea nu vrem să avem surprize. Vom programa unul dintre ultimele meciuri de verificare la o oră la care să testăm şi instalaţia de nocturnă”, a mai spus Cindrea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. am azuit ca iau transfert pe cristocea si pe todea de la UTA…super…dar daca nu ii foloseste degeaba….ca pustai numa cu aia din liga 2a joaca…numa cu stetca si cu zaharia de care neam convins toti cu todea si cristocea vom fi si mai puternici…hai gaziu