Clubul sibian poate disputa partida cu BCMUS Piteşti din 21 februarie, în Sala Transilvania. Consiliul Judeţean a impus această condiţie Federaţiei Române de Tenis, care organizează la Sibiu, meciul de Cupa Davis din luna martie, cu Rusia.


CSU Sibiu nu va mai căuta sală  pentru meciurile cu Piteştiul şi cu Rovinariul. Consiliul Judeţean Sibiu a ajuns la o înţelegere cu Federaţia Română de Tenis, în privinţa datei când va puea folosi Sala Transilvania, pentru organizarea partidei de Cupa Davis din perioada 6-8 martie cu Rusia.CSU va disputa în 21 februarie meciul cu BCMUS Piteşti „acasă”. „Din fericire pentru noi, e mai bine decât anul trecut. Am discutat alături de domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Martin Bottesch cu cei de la Federaţia Română de Tenis şi le-am explicat că ne este imposibil să amânăm partida cu Piteştiul. Deşi dânşii ar fi dorit să intre în sală mai repede, respectiv din 16 februarie, li s-a explicat că din păcate acest lucru nu este posibil. Până la urmă s-a căzut de  acord ca FRT să înceapă amenajarea sălii în seara zilei de 21 februarie” a declarat Mircea Vulc, director executiv la CSU Sibiu.


Antrenamente în două săli

Oficialul clubului sibian spune că meciul cu gorjenii de la Energia Rovinari va avea loc spre finele lunii viitoare. În perioada în care Sala Transilvania va fi ocupată, CSU se va antrana în Sala de la Teatru şi în Sala de sport de la Liceul de Arte. „Partida cu Rovinariul am amânat-o şi vom juca cel mai probabil cu Energia în data de 25 martie, pentru că aceasta era singura dată disponibilă. Antrenamente vom face în sala CSŞ-ului dimineaţa şi probabil la Arte după amiaza” a  explicat Vulc.[kaltura-widget wid=”tjgs0pxaog” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu