Directorul executiv al CSU crede că Brice Kabengele are şanse reale să joace la Cluj, în ciuda accidentării suferită miercuri seară. Vulc vede un meci pe viaţă şi pe moarte cu baschetbalişti clujeni, în care CSU poate învinge dacă se apără eficient.


Mircea Vulc crede că pentru Sibiu această partidă este dificilă şi din cauză că CSU are trei accidentaţi. Oficialul  are convingerea că Brice Kabengele, accidentat şi el miercuri seară, când s-a ales cu o entorsă la piciorul stâng,  va putea evolua miercuri. „Este greu pentru că avem probleme de lot. Crăciun şi Calotă sunt accidentaţi, iar miercuri seară s-a accidentat şi Brice Kabengele. El nu a făcut antrenament nici joi şi nu face nici vineri. Eu unul sunt convins că până la ora meciului el se va reface şi va juca” a spus Vulc.

Fostul antrenor al lui CSU crede că deznodământul meciului va depinde în mare măsură cum Scott, Harrison, Johnson şi Matthews vor evolua împotriva Clujului. „Este un meci foarte greu. Echipele sunt apropiate valoric, chiar dacă cei de la Cluj au început mai greu. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, dar mai mult pentru ei, nu pentru noi. Ar fi bine pentru noi să câştigăm, pentru că ne-am instala pe locul doi până la finele campionatului. Dacă ne apărăm bine şi dacă cei patru jucători americani ce vor fi în teren, vor juca bine, putem să câştigăm acest meci” e convins Vulc.

Îngrijoraţi pentru fani

Conducerea lui CSU Sibiu, speră ca galeria echipei să nu aibă parte de incidente la Cluj. Mircea Vulc spune că a discutat în acest sens, cu cei de la Jandarmerie  pentru a le asigura protecţie la Cluj Napoca. „Am discutat cu cei de la Cluj şi de protecţia fanilor la acest meci. Noi ne facem probleme de ce se poate întâmpla în afara sălii. Am discutat şi cu jandarmeria de la Sibiu, despre protecţia fanilor şi cred că jandarmii clujeni trebuie să îşi facă şi ea datoria în acest caz” a mai declarat Vulc.

[kaltura-widget wid=”8o4mx4zhak” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu