Trei tineri şi o  minoră au tâlhărit miercuri seara o femeie,  în Pasajul Şcolii, care face legătura între strada Movilei şi strada Avram Iancu, în centrul Sibiului. Tinerii i-au smuls femeii poşeta şi au fugit cu maşina unuia dintre ei.

Cei patru au fost văzuţi de trecătorii din zonă când s-au suit grăbiţi într-un VW portocaliu, cu numere de Alba. Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 18, iar după ce a fost alertată, Poliţia a reuşit să-i reţină pe tâlhari  în apropiere de Aeroportul Sibiu, unde aceştia au oprit la filtrul agenţilor de la Rutieră.Toate bunurile furate au fost recuperate.

În timp ce băieţii au între 20 şi 22 de ani, fata care îi insoţea a împlinit 15 ani şi nu răspunde penal. Tinerii însă, după ce au fost audiaţi, au rămas in arestul IPJ şi vor fi prezentaţi azi Parchetului iar apoi, Judecătoriei Sibiu  dacă procurorul va propune arestarea preventivă. Pe lângă dosarul penal pentru tâlhărie, „albanezul” care era la volan a mai comis o infracţiune şi la legea circulaţiei, pentru că avea permisul suspendat.[nggallery id=18]

[kaltura-widget wid=”6ro7puge1w” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu