Actualul prefect, un înfocat fan al lui CSU Sibiu, Ilie Mitea, spune că gruparea lui Schomers trebuie să marcheze mai mult de la trei puncte în meciul de sâmbătă de la Cluj. Oradesibiu.ro transmite în direct, în sistem live-text, derbiul Ardealului.


Derbiul Ardealului de sâmbătă seară va atrage cu siguranţă şi câteva sute de sibieni, care vor fi prezenţi la ora 19.00 în Sala Horia Demian din Cluj. Printre cei care fac deplasarea la Cluj se numără şi actualul prefect al Sibiului, Ilie Mitea.

Cunoscut drept unul dintre cei mai pătimaşi fani ai grupării conduse de Mircea Vulc şi antrenate de Peter Schomers, Ilie Mitea spune că Sibiul are mari şanse să învingă şi în retur Clujul, după ce, în tur, sibienii au obţinut o victorie la 10 puncte.

Prefrectul ştie unde s-ar putea afla cheia unui succes la Cluj şi îi recomandă lui Peter Schomers să le ceară jucătorilor un joc activ, cu multe aruncări de trei puncte. „Dacă vom juca static, Clujul ne mănâncă de vii. Eu cred că un joc dinamic şi cu aruncări bune de la trei ne va ajuta să învingem. Sper să reziste Kabengele tot meciul şi Ban să facă un meci mare, pentru că am înţeles că Cristi Crăciun şi Popa Calotă nu pot evolua”, a mai spus Mitea, în exclusivitate pentru oradesibiu.ro.


Ora de Sibiu transmite sâmbătă, de la ora 19.00, în sistem live-text, meciul de la Cluj.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si eu care credeam ca baietii cu tobele sunt cei mai patimasi. Dar daca spuneti dumneavoastra…

  2. Ilie Mitea spune că Sibiul are mari şanse să învingă şi în retur Clujul? stie oare ceva si nu vrea sa ne zica si noua? sa aibe gura aurita si sa castigam si la un punct dar s-o facem