Gaz Metan a învins joi după amiază cu scorul de 1-0 pe Gloria Bistriţa, într-o partidă desfăşurată în Antalya. Medieşenii joacă vineri cu CSM Ploieşti.


Pe un teren de fotbal din complexul Adora Football Center, Gaz Metan a învins după 105 minute gruparea pregătită de Neluţu Sabău. Mediaşul a avut mai multe ocazii, prin Lazăr în minutul 5, Dudiţă în minutul 32, Boaru în minutul 55 şi Prodan(foto). Sabou a trimis puţin pe lângă bară în minutul 90, iar Pârvulescu a reuşit singurul gol al meciului în minutul 97. Şutul fotbalistului medieşean s-a oprit direct în colţul lung al porţii lui Albuţ. Partida a avut o primă repriză de 60 de minute, iar actul secund a fost de 45 de minute. Mediaşul joacă următorul meci de pregătire, tot în Turcia, vineri de la ora 14.00 cu divizionara de liga a II-a, CSM Ploieşti. În acest meci va evolua şi proaspăt transferatul, Cristian Bud.

Gaz Metan – Gloria Bistriţa 1-0 (0-0)

A marcat Pârvulescu (97′)

Gaz Metan:

Vâtcă – Markovici, Lazăr, Nohai – Zaharia, Hoban, Oliveira, Dudiţă, Semeghin – Prodan, Boaru. După pauză a fost rulat tot lotul.

Gloria:

Ţurcaş (Tătăruşanu ’35) – Vagner, Joao Pedro, Ciucă, Miclăuş – R. Mărginean, A. Mureşan (D. Sabou ’52) – Curtuius, Coroian (Anca ’46), C. Petre – Hora.

Ultima oră

Comentariul meu