Echipa lui Radu II a pierdut cu 1-2 amicalul jucat cu CSM Râmnicu Vâlcea. Tâlvan a băgat un fotbalist vâlcean în spital.

FC Cisnădie a fost învinsă miercuri după amiază pe stadionul din Tălmaciu, la limită, cu 1-2, de ocupanta locului patru din seria 2 a ligii a II-a de fotbal, CSM Rm. Vâlcea. Vâlcenii au deschis scorul prin Stromajer în minutul 25, dar Adi Popa a egalat în minutul 33. Oaspeţii s-au impus prin reuşita lui Gârlă (foto) în minutul 61, care, cu o execuţie de excepţie, un voleu de la peste 25 de metri, direct în vinclul porţii lui Simeni, a stabilit scorul final. Finalul de meci a fost tensionat, pentru că, abia revenit pe gazon după o îndelungă accidentare, fundaşul cisnădienilor, Ovidiu Tâlvan, a intrat foarte dur la juniorul CSM-ului, Iordache, acesta suferind o accidentare destul de gravă. “Este posibil să aibă ruptură de ligamente. L-am dus direct la spital pentru analize. Are glezna foarte umflată”, a declarat un oficial vâlcean.


Nume noi în echipă

Gruparea cisnădiană de liga a III-a a reuşit două transferuri importante în această iarnă. Aldea (U. Cluj) şi Ignat (FC Tg. Mureş) vor juca din retur pentru echipa din Cisnădie. Echipa pregătită de Radu II va juca sâmbătă încă un amical. “Vom juca împotriva celor de la Voinţa Sibiu. Apoi, miercuri, vom juca cu CSM Sebeş, urmând ca sâmbăta viitoare să disputăm un meci de verificare cu Făgăraşul”, a declarat directorul sportiv Lucian Cotora.


FC Cisnădie – CSM Rm Vâlcea 1-2 (1-1)

Au marcat: Popa (33) / Stromajer (25), Gârlă (61)


FC Cisnădie:

Cisnadie: Simeni – Lunca, Aldea, Ignat, Onciu – Bunea, Piko, Popa, Gombar – Tarcea, Corfar. După pauză a fost rulat tot lotul

CSM Rm. Vâlcea:

Perianu-Pasăre, Vişa, Kutlacik, Goge-I.Popa, Sg.Popescu, Câju, Roşca-Stromajer, Boroiban. Au mai intrat: Rusandu, C.Dinu, Gârlă, Băltăţeanu, Fl.Pârvu, L.Iordache.[kaltura-widget wid=”uhsypbs2ms” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu