Atacantul celor de la Liberty Salonta a semnat miercuri un contract pe cinci ani cu Gaz Metan. Bud a plecat deja în Turcia pentru a se alătura noilor colegi de la echipa medieşeană.


 

Dorit în Italia de gruparea de liga a III-a, Juve Sabia, golgheterul celor de la Liberty Salonta va evolua până la urmă în liga 1, la Gaz Metan Mediaş. Cristi Bud a semnat miercuri un contract pe cinci sezoane cu echipa pregătită de Cristi Pustai. Jucătorul de 23 de ani a plecat deja spre Antalya, în Turcia, unde se va alătura lotului gazist. „Ne-am înţeles cu jucătorul şi cu gruparea sa. Bud este acum fotbalist cu acte în regulă la Mediaş şi va merge în Turcia pentru a se alătura echipei”, a declarat preşedintele clubului medieşean, Corin Emil Cindrea. Acesta spune că aşteaptă decizia antrenorului Cristi Pustai şi în legătură cu transferul georgianului Ica Iradjvilia şi al bosniacului Amir Katovic. Mediaşul joacă joi în Antalya un amical cu Gloria Bistriţa.


 

Negocieri cu Buican şi Todea

Jucătorii Doru Buican şi Cristian Todea, de la UTA Arad, ar putea ajunge şi ei la Gaz Metan. Preşedintele Corin Emil Cindrea a confirmat că s-a negociat cu cei doi, dar că deocamdată nu s-a ajuns la nicun acord. „Aşteptăm să vină echipa din Turcia şi dacă antrenorul Cristi Pustai spune că are nevoie de cei doi, vom vedea ce e de făcut. Până atunci deocamdată nu decidem nimic”, a mai explicat Cindrea.

[kaltura-widget wid=”gs8kybrwrg” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu