Majoritatea firmelor de taxi au scăzut tarifele pentru a atrage clienţii alungaţi de criză. Noul tarif pe kilometru este de 1,5 lei.

De vineri, 30 ianuarie, aproape toate firmele de taximetrie din Sibiu au afişat un tarif mai mic. Astfel sibienii care circulă cu taxiul vor plăti mai puţin cu 30 de bani pentru fiecare kilometru parcurs, dar şi pentru tariful de de pornire. Firmele de taxi au decis ca noul tarif să fie de 1,5 lei la pornire şi tot 1,5 lei pentru fiecare kilometru parcurs în loc de 1,8 lei cât era până acum. “Nu mai mergea nimeni cu taxiul. Apoi s-a mai ieftinit şI benzina faţă de anul trecut. Sperăm să avem mai mulţi clienţi acum” a spus Vlad Costin, de la o firmă de taximetre din Sibiu. Totuşi cei de la Taxi 953, una din cele mai importante companii de profil din oraş, păstrează încă tarifele vechi până la 1 februarie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. mda, or fi scazut tarifele, dar sunt soferi care te duc pe drumurile cele mai aglomerate, care au cele mai multe semafoare si tot acolo ajungi ! Adica tot atat platesti, ca inainte.