Mediaşul a acceptat cererea lui Poli, care îl vrea pe Curtean încă din această iarnă. În schimb medieşenii vor primii un fundaş şi un atacant ca întări, gaziştii dorindu-i în lot pe Sreten Sretenovic şi Arman Karamyan.

Calculele medieşenilor de a îl avea pe Curtean până la vară în lot, au fost stricate de antrenorul lui Poli, Gavrilă Balint. Bănăţenii i-au convins însă în 10 minute pe gazişti să renunţe la clauza prin care Curtean trebuia să stea împrumutat tot returul la Mediaş. Marian Iancu le-a propus acestora un târg avantajos. Fotbaliştii Sretenovic şi Arman Karamyan, vor ajunge în retur sub comanda lui Cristi Pustai. Preşedintele Gazului a recunoscut voalat că o astfel de tranzacţie se va face în aceste zile. „Şi-au schimbat decizia cu Curtean şi i-am înţeles. Nouă ne trebuie un fundaş şi un atacant şi cred că vom reuşi să aducem întăriri importante. Este foarte posibil să luăm de la Timişoara cel puţin un jucător. Oricum până la reluarea campionatului vom mai face cel puţin două trasferuri” a punctat Cindrea. Acesta spune că la amicalurile din Antalya în zilele viitoare vor fi testaţi şi câţiva jucători străini.

Cinci amicaluri

Mediaşul va efectua astăzi primul joc de verificare în Antalya, cu buglarii de la Cernomoreţ Burgas. Duminică, Gaz Metan va întâlni formaţia Irtysh Pavlodar (locul 2 în Kazahstan), iar în 3 februarie pe Energia Belgorod, din liga a doua din Rusia. Două zile mai târziu, medieşenii vor întâlni Gloria Bistriţa, iar în 11 februarie, formaţia Neftchi Fargona din Uzbekistan.[kaltura-widget wid=”x5sp1kypag” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu