Mediaşul a plecat la pregătire în Turcia fără mijlocaşul Alexandru Curtean, care a ratat avionul spre Antalya din cauza prelungirii negocierilor pentru contractul cu viitoarea sa echipă, Poli Timişoara.

În aceste condiţii, antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, a decis să-l ia în locul lui Curtean pe sârbul Cukic, chiar dacă Curtean este aşteptat în lot şi cu întârziere. Curtean va deveni oficial jucătorul Timişoarei, de la 1 februarie.

Pustai a deplasat un lot de 25 de jucători în Turcia, însă alţi doi se vor alătura echipei câteva zile mai târziu. Mediaşul va juca în Antalya şi două meciuri cu Gloria Bistriţa.

Doi străini în probe

Antrenorul Cristi Pustai a decis în ultima clipă să nu îl mai ia în Turcia şi pe Cruz (Unirea Dej). Pustai a revenit la sentimente mai bune şi a decis că în Antalya să facă deplasarea şi Flavius Şomfălean, alături de Alexandru Gego. “În Turcia vor mai veni în probe doi fotbalişti din spaţiul ex-sovietic. Este vorba de un fundaş central şi un atacant, a spus Pustai.

Lotul deplasat în Antalya:

Portari: Fenny Raymond, Mihai Şteţca, Radu Pop, Cosmin Vâtcă

Fundaşi: Gabriel Craciun, Florin Lazăr, Flavius Şomfălean, Rafael dos Santos, Paul Pârvulescu, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Grillos Santos, Florin Nohai, Dorin Semeghin, Radu Zaharia.

Mijlocaşi: Ovidiu Hoban, Oliveira Eric, Florin Sabou, Bojan Cukic, Doru Dudiţă, Mircea Voicu.

Atacanţi: Ciprian Prodan, Claudiu Boaru, Nemanja Vidakovic, Alexandru Gego.

Ultima oră

Comentariul meu