Clubul Gaz Metan Mediaş îl împrumută pe stelistul Andrei Vâtcă până în vară. Rezerva lui Şteţca în turul de campionat, Radu Pop, va fi împrumutat la rândul său unei alte echipe.

Gaz Metan Mediaş a parafat primul transfer oficial din acest an. Medieşenii au întărit poarta, prin împrumutarea lui Andrei Vâtcă, de la Steaua, până la finele acestei ediţii de campionat. „Abia miercuri ne-am înţeles cu Steaua. Până la urmă va fi un împrumut, urmând ca noi să îi plătim jucătorului contractul pe care îl are la Steaua” a explicat preşedintele Corin Emil Cindrea. Chiar dacă Vâtcă va ajunge la echipă, până la plecarea în Antalya, Mediaşul îl va lăsa probabil acasă, alături de exilaţii Şomfălean, Gego, Falemi, Cuic şi portarul rezervă al lui Mihai Şteţca.

Radu Pop va fi împrumutat de Mediaş la o echipă din eşaloanele inferioare, până la finele campionatului. „O să îl dăm împrumut pe Pop, dar vom şti sigur ce vom face, după ce vom discuta cu antrenorul Pustai. Cel mai probabil Pop va apăra în altă parte dacă îi vom găsi echipă” a mai spus Cindrea.

Curtean face 1,5 milioane de euro

Corin Emil Cindrea a explicat că la negocierile pentru Vâtcă nu s-a discutat cu cei de la Steaua şi de un transfer al lui Alex Curtean, la gruparea din Ghencea. „Nu am mai vorbit cu cei de la Steaua despre Curtean de anul trecut şi atunci nimic concret” a spus Cindrea. Acesta a evitat să spună dacă CFR Cluj s-a interesat de mijlocaşul Mediaşului. „Eu personal nu am vorbit cu Clujul. Poate o fi vorbit altcineva din club. Dacă cei de la CFR îl vor, atunci să vină cu 1,5 miloane de euro şi îl dăm imediat. Mai ieftin nu merge” a spus Cindrea.

Ultima oră

Comentariul meu