Mediaşul a plecat în Poiana Braşov fără să fi parafat vreun transfer. Antrenorul Cristi Pustai crede că Gazul va pleca şi în Turcia tot cu lotul deplasat în Poiană.

Gruparea ardeleană a ajuns luni în cantonamentul din Poiana Braşov, fără să aibă vreun jucător nou tranferat. Din cei 23 de fotbalişti care au făcut deplasarea, doar brazilianul Patrick Cruz, venit de la Unirea Dej, este nou, dar şansele ca el să rămână pentru retur la Gaz Metan, sunt destul de mici. Antrenorul Cristi Pustai a decis însă să îi lase la Mediaş pe Nana Falemi, Flavius Şomfălean, Alexandru Gego şi Bojan Cukic, tehnicianul Gazului spunând că cei patru mai mult ca sigur nemaiavând şanse evolueze în retur sub tricoul Mediaşului. „Aceşti jucători nu mai intră în vederile mele pentru retur şi au rămas la Mediaş, unde urmează un program de pregătire. După ce vom reveni din Poiana Braşov vom vedea care va fi situaţia lor”, a spus Pustai. Un alt jucător care a fost prezent în aceste zile la Mediaş, mijlocaşul Alex Pleniceanu, a plecat înapoi la FC Botoşani, el nefiind inclus în lotul Mediaşului.

Fără jucători noi în Turcia

Antrenorul care a readus Mediaşul în liga 1, crede că este puţin probabil ca până la plecarea în turneul de pregătire din Antalya, în 27 ianuarie, să se perfecteze vreun transfer şi că va fi stabilit aşa cum a promis. “Perioada este destul de scurtă şi vom pune accentul mai mult pe pregătirea fizică, aşa că nu cred că mai are rost să mai aducem jucători. Cu siguranţă însă că până vom pleca în Antalya, vom avea lotul definitivat”, a mai explicat Pustai. Mediaşul va juca primul meci de verificare abia în 24 ianuarie cu CSM Rm Vâlcea, chiar înainte de plecarea în Turcia.

Lotul din Poiana Braşov.

Portari: Mihai Şteţca, Raymond Fenny, Radu Pop;

Fundaşi: Gabriel Crăciun, Grillo Santos, Florin Lazăr, Rafael dos Santos, Paul Pârvulescu, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Florin Nohai, Dorin Semeghin;

Mijlocaşi: Ovidiu Hoban, Radu Zaharia, Eric de Oliveira, Florin Sabou, Alex Curtean, Doru Dudiţă, Mircea Voicu, Patrick Cruz;

Atacanţi: Claudiu Boaru, Ciprian Prodan, Nemanja Vidakovic.

Ultima oră

Comentariul meu