Clubul medieşean vrea să îşi vândă vedeta numai cu bani „cash” şi exclude varianta unei vânzări ce implică o sumă mai mică şi un jucător sau mai mulţi.


După ce a ratat din nou o tranzacţie cu Herta Berlin pentru Curtean, Gaz Metan Mediaş caută totuşi să îşi rotunjească bugetul cu un venit frumos de pe urma jucătorului de 21 de ani. Preşedintele Corin Emil Cindrea spune că Mediaşul nu va accepta niciodată să îl dea pe fiul fostului fotbalist al Stelei, Dan Curtean, pe o sumă mai mică plus unul sau doi jucători. „Nu îl vom da pe Curtean decât pe bani. Nu vrem nicio altfel de combinaţie, cum ne tot propun unii şi alţii. Curtean va pleca de la echipa la care va veni să negocieze clar şi ne va da un preţ pentru care merită să negociem. Prima prioritate pentru noi sunt banii. Dacă ai bani, poţi cumpăra şi jucători”, a spus Cindrea.

Acesta mai spune că, la amicalul de azi cu ungurii de la Videoton, este foarte posibil să fie testaţi şi primii jucători pe care Mediaşul îi are în vizor. Cindrea a refuzat să dea nume. „O să îi vedeţi la meci. Oricum, avem timp să facem transferuri şi purtăm discuţii cu mai mulţi fotbalişti”, a mai spus Cindrea.

Aşteaptă ofertă de la Lazio Roma

Gaz Metan Mediaş ar putea să scoată bani frumoşi în această iarnă de pe urma unui fotbalist care nu a prins lotul lui Cristi Pustai în liga 1. Tânărul Sergiu Muth, care a jucat ultima dată la Prefab Modelu, este în probe în aceste zile la italienii de la Lazio Roma. Mediaşul aşteaptă o ofertă de la gruparea lazială. „Muth este jucătorul nostru. Ştiam că merge să dea o probă. Dacă va convinge, atunci sigur italienii o să ne facă o ofertă. Deocamdată nu am stabilit un preţ pentru el”, a mai spus preşedintele Corin Emil Cindrea.

Ultima oră

Comentariul meu