Mediaşul nu caută încă jucători pentru a întări lotul pentru că şefii Gazului sunt prinşi cu criza gazelor importate din Rusia. Mediaşul va avea lotul stabilit până la plecarea în Antalya.

Gaz Metan Mediaş a blocat deocamdată orice tratative cu posibilii jucători ce ar putea întări echipa în această iarnă. Cei din consiliul de andministraţie, toţi membrii cu funcţii importante la Transgaz şi Romgaz au fost ocupaţi în ultima săptămână cu criza gazelor naturale ce afectează întrega Românie. Antrenorul Cristi Pustai spune că abia săptămâna viitoare se va decide cu ce fotbalişti vor începe tratativele. „De luni începem să căutăm jucători ca să îi aducem să întărim actualul lot. Sper să şi vină apoi câţiva dintre ei şi să reuşim să aducem fotbalişti buni. În privinţa plecărilor, mai mult ca sigur că vor pleca o mare parte din cei pe care i-am pus pe lista de transferuri” a punctat antrenorul medieşenilor. Gazul va pleca în 19 ianuarie într-un cantonament la Poiana Braşov, după care va merge în 27 ianuarie, timp de 12 zile în Turcia.

Lot stabilit înainte de Antalya

Medieşenii vor disputa două partide de verificare, până la plecarea în Antalya. Mai întât gaziştii vor da piept în 17 ianuarie, la ora 15.00, cu ungurii de la Videoton, iar apoi în 24 ianuarie, de la ora 12.00, vor juca împotriva celor de la CSM Rm. Vâlcea. „Vom mai juca probabil meciuri de verificare la întoarcerea din Turcia în afară de aceste două partide pe care le disputăm la Mediaş” a spus Pustai.

Acesta a mai declarat că în Antalya vor merge doar jucătorii pe care va miza în returul de campionat. „Până plecăm în Turcia lotul va fi stabilit. Nu are rost să mai luăm acolo şi fotbaliştii pe care nu îi vom mai ţine în lot şi pentru retur, sau pe care eu nu mizez în această a doua parte a campionatului” a mai declarat Pustai, care s-a înscris la cursurile pentru obţinerea licenţei Pro.

Ultima oră

Comentariul meu