video – târgul de crăciun de la sibiu filmat din aer. imagini superbe din centrul istoric

Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis vineri seara porțile în prezența a peste 15.000  de oameni. Locația din Centrul Istoric al orașului arată ca în basme și promite să fie atracția principală a acestei ierni în România. O filmare făcută de Sibiu Video Center din aer ne arată cât de frumos a fost evenimentul de vineri seară.

Sibiul este categoric orașul în care se poate simți cel mai bine atmosfera sărbătorilor de iarnă. Cea de a 10-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Mare a fost inaugurată vineri seară cu multe surprize și lucruri frumoase. Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că organizatorii s-au autodepășit și au pus în practică un proiect ce poate să rivalizezeliniștit cu marile Târguri de Crăciun din Capitalele Europei.
VEZI SI: VIDEO FOTO S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun din România. Sibiul arată ca în povești
Cel mai așteptat moment din prima seară de la evenimentul din Piața Mare a fost aprinderea becurilor și instalațiilor ornamentare din Piață. Acesta a fost primit cu ropote de aplauze din partea participanţilor şi multă bucurie din partea copiilor care au așteptat cu sufletul la gură această cliopă. Inedit în conceptul evenimentului este iluminatul festiv al tuturor clădirilor din Piaţa Mare cu ajutorul unor proiectoare arhitecturale. Imaginile care ”curg” pe imobile îți dau impresia că te afli cu adevărat în regatul lui Moș Crăciun.targul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-4Mirosul de turtă dulce, de vin fiert cu scorțișoară sau al castanelor coapte, luminițele magice, bradul frumos împodobit și cele peste 80 de căsuțe cu produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă au creat ambientul perfect pentru ca Târgul de Crăciun din Sibiu să fie mai mult decât magic. „Avem un sistem de proiecţie nou pentru România. Practic sunt mii de metri pătraţi de proiecţie ce va inunda locaţia cu scene de Crăciun. La prima ediţie nici măcar nu ne gândeam ce va fi peste zece ani. Atunci a fost primul târg tradiţional din România. De atunci s-a dezvoltat şi este, probabil, cel mai mare de la noi din ţară. Cu ajutorul proiecţiei de anul acesta încercăm să îi transpunem pe toţi cei ce ajung în Piaţa Mare într-o atmsferă de basm de iarnă, cu zăpadă. Veţi vedea diverse culori şi scene care ne vor duce instantaneu în atmosfera de iarnă”, a declarat, vineri seara, pentru presă, Adrian Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun.targul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-1 Cei de la Sibiu Video Center au realizat o filmare aeriană de la acest eveniment, iar imaginile ne demonstrează încă odată cât de frumos este Sibiul în această perioadă a anului.

YouTube video

Record absolut pentru transmisia live video de pe Ora de Sibiu
Site-ul nostru a transmis vineri seară imagini în direct din Târgul de Crăciun, iar cifrele de audiență au depășit orice record din istoricul transmisiilor live-video cu care ne-am obișnuit cititorii în cei aproape șapte ani de existență a Ora de Sibiu.
VEZI ȘI: Super weekend la Sibiu. ÎNCEPE TÂRGUL DE CRĂCIUN și party special în Cotton Pub
Peste 130.000 de vizualizări am contorizat în timpul transmisiei în direct. Peste  4.300 de persoane au redistribuit transmisia live pe Facebook și peste 16.000 au dat like la aceasta.Peste 3.000 de fani au lăsat comentarii la transmisie și și-au exprimat în cea mai mare pare, admirația pentru modul în care arată în această iarnă centrul Sibiului. Înregistrarea transmisiei în direct are astăzi (n.r. – sâmbătă, ora 12.20) aproape 250.000 de vizualizări.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Începe Târgul de Crăciun. Cu multe surprize și un trenuleț turistic prin centrul Sibiului.
Târgul ține până în data de 3 ianuarie 2017 și tot până atunci aveți ocazia să testați una dintre principalele atracții ale ediției aniversare. Este vorba de un trenuleț turistic.

Ultima oră

Comentariul meu