VIDEO FOTO - Meteorologii nu au mintit. Prima zapada de la Sibiu incepe sa se astearna

Sibienii s-au trezit duminica dimineata cu un peisaj alb pe la ferestre. Primii fulgi de nea si-au facut aparitia inca de azi noapte, iar meteorologii ne avertizeaza ca va contiuna sa ninga.

Motive de bucurie pentru copii si iubitorii sezonului alb. Primii fulgi de nea si-au facut aparitia in oras si pentru ca temperaturile de afara sunt scazute, zapada s-a asternut peste tot Sibiul.
Dupa cum se vede in imaginile video postate de cei de la STLmedia, stratul de zapada are cativa centimetri.zapada-valea-aurie-2Potrivit meteorologilor, la munte va continua să ningă, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, cu precădere la altitudini de peste 1.400 m, vântul va sufla tare, cu peste 90-100 km/h, viscolind puternic și troienind zăpada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.

Se vor afla sub Cod portocaliu județele Vrancea, Buzău, Covasna, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Gorj și Hunedoara, zona de munte, dar și județele Suceava, Neamț și Botoșani unde vor fi ninsori în general însemnate cantitativ și local viscolite, determinând temporar o scădere semnificativă a vizibilității.

Ultima oră

Comentariul meu