revelion 2017 la sibiu. recomandări, oferte și petreceri în oraș

revelionSibiul are o ofertă destul de diversificată atunci când vine vorba de petreceri de Revelion. Cea mai importantă noapte de la cumpăna dintre ani primește și anul acesta atenție sportită din partea locațiilor care organizează astfel de evenimente.

Dacă nu ați decis încă unde vreți să petreceți Revelionul 2017, atunci vă facem câteva recomandări. Restaurantele și pub-urile din oraș au scos pe piață oferta cu care speră să atragă câți mai mulți doritori.

Super revelion la Ursus Cotton Pub
Cea mai potrivită și tentantă ofertă pentru Revelionul 2017 vine de la Ursus Cotton Pub. Locația de pe Ion Rațiu, numărul 9, are o ofertă culinară extrem de variată. Meniul este sub formă de bufet suedez, iar din acesta nu lipsesc snitel de pui in crustra de parmezan si fulgi de migdale, rulada cu prosciutto cotto si fructe de padure, rulou din piept de curcan cu spanac si branza ricota, chiftelute house tradition, file de salau parisian, frigarui din capresse, tartine cu somon, crema de branza dulce, capere si ansoa, crostini cu prosciutto crudo si mozarella, bulete de branza picante pane sau  muschiuletyl de porc prefiert si baituit in crusta de piper verde. Nici salatele nu lipsesc din meniu, iar în privința băuturilor oferta include wiskey, vodcă, tequila, rom sau vin. party la cottonPetrecerea începe la ora 21.00, iar programul muzical este asigurat de DJ XTZ și DJ Andu, cei doi DJ rezidenți ai pub-ului promițând o noapte de neuitat și din acest punct de vedere. Prețul este de 200 lei de persoană, iar dacă vreți să faceți rezervări sunați la numărul 0752.268.866.

Revelion atractiv și la Trattoria Ciao Italia
Dacă vreți să petreceți un revelion într-un cadru mai intim și cu specialități italiene, atunci puteți să alegeți restaurantul Trattoria Ciao Italia, aflat în imediata vecinătate a Ursus Cotton Pub.
Din meniu nu lipsesc involtino cu branza gorgonzolla, bacon, strugure, nuca si miere, rulada din piept de curcan cu spanac si branza ricota, tartine tip canapes cu creveti, crema de branza dulce, miere si nuca sau rulada Ciao Italia cu muschiulet de vita, crema de ton si branza Camembert. După ora 2.00 se servește o specialitate de excepție, respectiv muschiulet de vita cu sos de vin rosu sec, prosciutto crudo si stafide brune servit cu garnitura de cartofi gratinati si crema de trufe negre. Există și un open bar cu băuturi pentru toată lumea și muzica va fi și ea una special selectată pentru noaptea de Anul Nou. Prețul este de 260 de lei de persoană, iar dacă doriți să faceți rezervări, puteți suna la numărul 0751.289.922.revelion sibiu

Unde mai sunt petreceri în oraș
Dintre locațiile care și-au prezentat oferta de Revelion vă mai recomandăm  Hollywood -Red Carpet Party de la Versailles weddings-events Sibiu, unde prețul este de 320 de lei de persoană sau Revelion la Majestic Events, dar și aici prețul pornește de la 300 de lei de persoană.

Ultima oră

Comentariul meu