video revoltător – angajați isu în trafic pe valea oltului. și-au pus girofar ca să depășească coloanele de mașini

logan-isu-2Doi angajați ai ISU Vâlcea cel mai probabil, s-au folosit de statutul pe care îl au și au depășit fără nici o jenă coloana de mașini care se întindea pe aproximativ 7-8 kilometri pe DN7 – Valea Oltului în apropiere de Brezoi.

Este puțin probabil ca cei doi reprezentanți ISU să fi fost în misiune din moment ce până să ajungă în zona în care s-a format o coadă cu mașini ce se întindea pe câțiva kilometri, nu au folosit girofarul din dotare petru Dacia Logan cu care se deplasau.
Mașina ISU a staționat în spre coada coloanei preț de 5-6 minute, după care unul din cei angajați a pus în funcțiune girofarul și a pornit în depășirea coloanei pe contra-sens, chiar dacă din sensul opus mai veneau mașini. Pentru că unii șoferi au refuzat să se dea din calea Logan-ului de la ISU, șoferul a intrat în coloană, iar după câteva minute s-a pus din nou în mișcare, cu girofarul pornit.logan-1-isu
Mulți dintre șoferii aflați și ei în coloană au început să claxoneze, exprimându-și astfel nemulțumirea față de gestul celor de la ISU. Imaginile au fost surprinse duminică după amiază în jurul orei 15.40, între Brezoi și Căciulata, acolo unde se formează coloane de mașini din cauza lucrărilor care se efectuează la viaductul Cârligu Mic.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Spuneti ca este putin probabil sa fi fost in misiune…..ca sa fiti mai siguri, daca sunteti ziaristi buni, n-aveti decat sa faceti o solicitare la ISU, cunoscand numarul masinii si ora, sa vedeti daca erau sau nu in misiune, poate nu erau de la ISU – puteau sa fie de la alta institutie a statului, sa fie in misiune, chiar asa, deunde stiti ca erau de la ISU ???