exclusiv foto – hamude de la ”insula iubirii”, la un pas de moarte la sibiu. a fost lovit de o mașină

hamude-fotoDoi tineri au fost victimele unui accident auto care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.30 în fața clubului Liquid din Sibiu. Unul dintre ei este Hamude Kilani, un personaj devenit este extrem de popular în România după ce a participat la show-ul tv, ”Insula Iubirii”.

Din informațiile oferite de IPJ Sibiu, se pare că este vorba de o traversare neregulamentară. Cei doi tineri au ieșit din clubul Liquid și au fost loviți de o mașină ce mergea regulamentar. La fața locului a sosit de urgență un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale celor doi răniți. ”Este vorba de o traversare neregulamentară a doi tineri. Au fost loviți de un autoturism. Unul dintre ei a fost internat în spital cu fracturi, iar celălalt a fost rănit ușor și nu a necesitat internare”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter de la IPJ Sibiu.
accident-la-liquid
Hamude, printre cei doi răniți
Unul din cei doi răniți, are 26 de ani și este de origine iordaniană. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu că acesta este nimeni altul decât Hamude Kilani, devenit cunoscut datorită show-ului tv, ”Insula Iubirii”. Din fericire Hamude a scăpat teafăr, dar prietenul său este internat la Spitalul Județean Sibiu. Hamude a mers la Liquid pentru că acolo se pare că lucrează fratele lui mai mic. sursa foto Hamude: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu