video – foto usr sibiu și-a prezentat oficial candidații pentru alegerile parlamentare. înregistrarea transmisiei live

usr-sibiuUSR Sibiu a prezintat oficial candidații pentru alegerile din 11 decembrie. Lista completă a candidaților a fost prezentată joi într-o conferință de presă, conferință care a fost în direct pe Ora de Sibiu.

Cea mai importantă poziție, locul 1 la Camera Deputaților, este ocupată de secretar de stat din Ministerul Fondurilor Europene, Dan Barna. Dan Barna este urmat pe lista pentru Camera Deputaților de Alexandru Buiuc, și de Adrian Echert iar la Senat lista este compusă din: Traian Belei, Willy Schuster și Anca Mălaiu.
“Absorbția de fonduri europe a fost o temă folosită în campania electorală de mulți ani. Iată că acum Sibiul vine cu un expert în domeniu, recunoscut pentru profesionalismul și meritele sale. Am convingerea că sibienii vor vedea în Dan Barna cea mai buna opțiune din judetul Sibiu pentru Parlament”, a declarat Raluca Amariei, președinta filialei USR Sibiu. Urmăriți mai jos declarațiile date de participanții la conferința de presă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bravo ! Imi place. Oameni noi, de-abia astept sa votez ceva nou. Pentru prima data in 26 ani votez pozitiv la parlamentare. PNL si PSD, nu stiti ce va asteapta. Poporul s-a trezit si din el s-a nascut un partid.