secretarul de stat dan barna candidează la alegeri pe listele usr sibiu. a demisionat din guvern

dan-barnaPe lista Uniunii Salvați România de la Sibiu se va regăsi secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene, sibianul Dan Barna. Potrivit unor surse politice, actualul secretar de stat din Ministerul Fondurilor Europene va fi pe lista din partea USR Sibiu.

Pe listele USR va candida și Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea care şi-a anunţat deja demisia miercuri dimineață din funcţia de ministru al Fondurilor Europene.
„Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Şi a fost o onoare! De azi începe altceva”, a scris Ghinea pe Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Am cautat pe net Cv-ul lui. Si am constatat ca a fost asociat (si este in continuare ) la o firma de atragere fonduri structurale. Surprinzator un om cu o astfel de firma ajunge secretar de stat exact la Ministerul Fondurilor Europene (minister ce are ca principala atributie atragerea de fonduri structurale). Fondurile atrase sunt 0%. Iata ce oameni performanti vor sa reprezinte Sibiul in Parlament. Una peste alta se duce intr-un partid lipsit de un program dar care printre dinti afirma ca ei sunt corporatisti, antreprenori si destepti (prin antiteza ceilalti sunt prostimea fara job, bugetari prosti si pensionari incapabili ). Nu l-as vota pe baiatul asta nici cu forta. Mai degraba as verifica de ce 0% la Ministerul condus cu „profesionalism” de el si de prietenul Ghinea. Oare firma sa tot 0% fonduri a rulat anul acesta? Intrebare retorica. :))