meci de handbal duminică la sala transilvania. hc sibiu a renunțat la doi jucători

handbal-sibiuDuminica, 23 Octombrie in Sala Transilvania din Sibiu, incepand cu ora 17:00, Handbal Club Sibiu va invita la etapa a VI-a a Campionatului National Divizia A la handbal masculin.

Handbalistii sibieni vor infrunta Centrul National Olimpic de Tineret Brasov, echipa ce se afla pe pozitia a 6-a a clasamentului cu 2 victorii si 2 infrangeri.
”Speram ca aceasta partida sa aduca si prima victorie din acest sezon pentru sibieni, etapa trecuta acestia fiind invinsi la Tg. Jiu la o diferenta de la 2 goluri 32:30 (15:14) de catre echipa retrogradata din Liga Nationala – CSU CONSTANTIN BRANCUSI TG. JIU. Din lotul echipei sibiene nu mai fac parte incepand cu acest meci jucatorii Alexandru si Andrei Boriceanu, ei hotarand sa se intoarca in orasul natal – Brasov”, se arata intr-un comunicat al celor de la HC Sibiu.
In acest meci va debuta cel mai experimentat transfer pe care HC Sibiu l-a efectuat in aceasta vara – Adrian Tone. Adrian, jucator de mana stanga, evolueaza pe postul de inter dreapta si cu siguranta poate schimba in bine jocul practicat de echipa noastra in primele 3 partide ale sezonului.
Intrarea se va face pe baza de bilet – 5 lei sau abonament anual – 50 lei. La achizitia unui abonament clubul nostru ofera gratuit si o esarfa cu insemnele HC Sibiu – „Spre viitor impreuna”

Ultima oră

Comentariul meu