ghibu a bătut lazăr în finala de la fotbal pe licee la cea de a ii-a ediție a evenimentului ”sport pentru elevii din școli și din licee”

fotbal-licee-sibiuDuminică s-a încheiat cea de a doua ediție a competiției ”Sport pentru elevii din școli și din licee”. Au fost două weekeduri în care competitivitatea, ambiția, entuziasmul și fair-play-ul au fost prezente permanent atât pe teren, cât și în rândul susținătorilor.

Turneul de fotbal dedicat elevilor școlilor generale a fost câștigat de echipa Școlii Generale nr. 4 Sibiu, urmată de echipa de fotbal a Școlii Generale O. Ghibu Sibiu (locul II) și cea a școlii generale a Colegiului Național Brukenthal pe locul III. Golgheterul acestei competiții, cu nu mai puțin de 6 goluri înscrise, a fost desemnat Ilie Rareș, căpitanul echipei care a obținut locul I.cupe-pamira-fotbal-tenis
Echipele de fotbal a opt licee din municipiul și județul Sibiu au disputat meciurile în perioada 8 – 15 octombrie, turneul fiind câștigat de Liceul ”O. Ghibu” Sibiu, urmat de Colegiul Național ”Ghe. Lazăr Sibiu, locul II și Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, pe locul al III-lea. Golgheterul acestui turneu a fost Alexandru Ciorogariu, elev al Liceului A. Iancu Sibiu.
Pe cele 4 tablouri de concurs de tenis s-au înscris 30 de elevi ai școlilor și liceelor sibiene. Competițiile s-au desfășurat în zilele de 15 și 16 octombrie, câștigători fiind următorii elevi:
–    Liceu fete: Popescu Aryana – locul I (Colegiul Național ”S. von Brukenthal”) și Boța Mara – locul II (Liceul ”O. Ghibu” Sibiu);tenis-fete-vecerdea-fiica-lui-bota
–    Liceu băieți: Mincu Tudor – locul I (Colegiul Național ”S. von Brukenthal”) și Iordache Alexandru – locul II (Colegiul Național ”S. von Brukenthal”);
–    Gimnaziu fete: Popa Ana  – locul I (Colegiul Național ”Ghe. Lazăr”) și Boboc Ecaterina – locul II (Colegiul Național ”S. von Brukenthal”);
–    Gimnaziu băieți: Nicula Ștefan  – locul I și Rotaru Matei – locul II, ambii elevi ai Colegiului Național ”S. von Brukenthal”.
Aflată la a doua ediție, această competiție sportivă a fost organizată de Echipa „Be cool. Play sports”  în colaborare cu Pamira Tenis Club Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.
”Le mulțumim tuturor celor implicați în organizarea evenimentului, profesorilor care au răspuns afirmativ invitației noastre și au înscris elevii la competițiile sportive și, nu în ultimul rând, elevilor pentru participare”, spun organizatorii. La această ediție au participat următoarelor instituții de învățământ: Școala Generală nr.4, Colegiul Național Samuel von Brukenthal, Liceul Teoretic și Școala Generală ”Onisifor Ghibu” Sibiu, Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu, Liceul Tehnologic ”Avram Iancu” Sibiu, Colegiul Tehnologic Mârșa, Colegiul G. Gündisch Cisnădie și Liceul I. Lupaș Săliște. Precizăm că invitația de participare la aceste competiții sportive a fost lansată echipa „Be cool. Play sports” tuturor liceelor și școlilor generale din județul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu