teatrul de balet sibiu mută spectacolele într-o noua locație de spectacole

2-redalexpo-amfiteatru-tbsTeatrul de Balet se întoarce în forță pe scenă și prezintă publicului din Sibiu, în luna octombrie, la aproape un an de la închiderea scenei mari a Casei de Cultură a Sindicatelor, patru evenimente mari. Acestea vor avea loc la Redal Expo.

În locația de spectacole de la Redal Expo, Teatrul de Balet Sibiu a amenajat o scenă potrivită pentru spectacolele de balet clasic, iar locurile pentru public, în număr de 350, sunt amplasate în amfiteatru, pentru a oferi în felul acesta tuturor spectatorilor prezenți la spectacole o experiență plăcută și condiții optime de vizionare a reprezentațiilor. Adresa noii locații de spectacole a TBS este str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, iar accesul publicului se face pe la intrarea B. Parcarea Redal Expo are o capacitate maximă de 100 locuri și este gratuită pentru publicul prezent la spectacolele TBS.
Primele evenimente ce vor avea loc aici sunt Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan – Young Stars Ballet Competition, Gală de balet, Lacul Lebedelor și Giselle.

Ultima oră

Comentariul meu