încrâncenare la fotbal între licee la competiția toamnei în sibiu

fotbal-licee-sibiuPrima fază a competiției ”Sport pentru elevii din scoli și licee” s-a desfășurat în perioada 8 – 9 octombrie. Weekendul ce urmează va fi unul încărcat de emoție întrucât vor fi disputate semifinalele și finalele. În aceeași perioadă se va desfășura și competiția de tenis.

Turneul de fotbal dedicat elevilor școlilor generale s-a desfășurat duminica, 9 octombrie. Deși au participat doar 3 scoli generale (din cele 5 înscrise), toate din municipiul Sibiu, meciurile au fost spectaculoase și intens disputate, iar jucătorii de pe teren au luptat cu entuziasm pentru a ocupa locul I. La final, locul III a fost ocupat de echipa Școlii Generale a Colegiului Național Brukenthal Sibiu, locul II de echipa de fotbal a Școlii Generale O. Ghibu Sibiu iar locul I de cea a Școlii Generale nr. 4 Sibiu. Golgheterul acestei competiții, cu nu mai puțin de 6 goluri înscrise, a fost desemnat Ilie Rareș, căpitanul echipei care a obținut locul I.

Dispută mare la licee
Echipele de fotbal a 8 licee din municipiul și județul Sibiu au disputat sâmbătă, 8 octombrie, meciurile din faza grupelor. 3 echipe s-au calificat până acum în semifinale, respectiv: Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Liceul ”O. Ghibu” Sibiu și Colegiul Național ”Ghe. Lazăr Sibiu, urmând a cea de-a patra semifinalistă să fie decisă vineri, 14 octombrie, după meciul restant dintre Liceul Gustav Gündisch Cisnădie și Colegiul Național Ghe. Lazăr Sibiu. fotbal-scoli
Semifinalele și finale acestei competiției de fotbal dintre licee se vor desfășura sâmbătă, 15 octombrie.  ”Întrucât susținerea este extrem de importantă pentru cei din teren iar o competiție atât de frumos jucată merită să fie susținută și de către suporteri, vă așteptăm  la Tenis Club Pamira Sibiu, începând cu ora 12.00. Accesul la aceste meciuri este gratuit, în limita locurile din tribună”, spun organizatorii evenimentului. În același weekend se va desfășura și competiția de tenis între școli și licee.

Club Sportiv Pamira Sibiu este gazda întregului eveniment
Invitația de participare la aceste competiții sportive a fost lansată echipa „Be cool. Play sports” tuturor liceelor și școlilor generale din județul Sibiu. Le mulțumim pe această cale pentru participare, apreciindu-le totodată interesul, entuziasmul și deschiderea de care au dat dovadă următoarelor instituții de învățământ: Școala Generală nr.4, Colegiul Național Samuel von Brukenthal, Liceul Teoretic și Școala Generală ”Onisifor Ghibu” Sibiu, Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu, Liceul Tehnologic ”Avram Iancu” Sibiu, Colegiul Tehnologic Mârșa, Colegiul G. Gündisch Cisnădie și Liceul I. Lupaș Săliște.

Ultima oră

Comentariul meu