studenții sibieni cuceresc orașul. începe microstagiunea școlii de teatru sibiene

ssco-2017-deschidere-familii-foto-radu-nechit-7
Proiectul „Studenții sibieni cuceresc orașul. Microstagiunea Școlii de Teatru Sibiene – Ediția a II-a” oferă șansa publicului sibian de a cunoaște tinerele generații de studenți actori, teatrologi și manageri culturali.

În perioada 04-09 octombrie, spectatorii au acces gratuit la proiectele și reprezentațiile studenților într-un maraton teatral desfășurat pe scenele Teatrului Național ”Radu Stanca” Sibiu, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, a Casei de Cultură a Studenților Sibiu și a Studioului CAVAS cu spectacole și evenimente reprezentative ale Departamentului de Artă Teatrală din Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
Proiectul dorește promovarea celor mai noi producții teatrale ale studenților din Sibiu într-un format competitiv și, în același timp, să  prezinte producția câștigătoare a primei ediții, Antisocial. Ca noutate la această ediție, în cadrul microstagiunii vor avea loc două premiere: spectacolul Familii, regia Eugen Jebeleanu și spectacolul Rezistență, regia Ioana Jucan.
Microstagiunea face parte din strategia Universității „Lucian Blaga” din Sibiu de promovare a tinerilor ce se disting prin excelența activităților depuse în domeniul artelor spectacolului.
Intrarea la toate spectacolele este gratuită pe bază de rezervări prealabile la numărul de telefon 0742 344 805, iar mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook: Artă Teatrală Sibiu.

Programul proiectului „Studenții sibieni cuceresc orașul. Microstagiunea Școlii de Teatru Sibiene -Ediția a II-a” este următorul:
Marți, 04 octombrie, 19:00 – Teatrul Național Radu Stanca
Familii, un spectacol de Eugen Jebeleanu
Miercuri, 05 octombrie, 19:00 – CAVAS
Viaductul, regia Anca Bradu
Joi, 06 octombrie, 19:00 – Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, sala parter
#minor, un spectacol de Bogdan Georgescu
Vineri, 07 octombrie, 19:00 – CAVAS
Dawn Way, regia Veronica și Cătălin Pătru
Sâmbătă, 08 octombrie, 19:00 – Casa de Cultură a Studenților, sala Albastră
Rezistență, un spectacol de Ioana Jucan
Duminică, 09 octombrie, 19:00 – Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, sala parter
Antisocial, un spectacol de Bogdan Georgescu
Gala de decernare a premiilor

Ultima oră

Comentariul meu