foto - universitatea româno-germană din sibiu a deschis noul an universitar. cine a fost prezent

rogerUniversitatea Româno-Germană din Sibiu (U.R.G.S.) a sărbătorit luni, 3 octombrie 2016, deschiderea anului universitar 2016-2017, la sediul universității din Sibiu, în prezența cadrelor didactice universitare, a studenților și a reprezentanților autorităților locale și comunității de afaceri sibiene.

Festivitatea s-a bucurat de prezența a numeroși invitați, reprezentanți ai mediului academic militar sibian, reprezentanți ai instituțiilor publice din Sibiu, precum dr. Paul-Jürgen Porr, președinte FDGR, Monica Bardac, șef serviciu în cadrul ITM Sibiu, dr. Băhnean Gheorghe, din cadrul Spitalului Militar de Urgență Sibiu sau Liviu Săuchea, director Centrul de Plasament Gulliver Sibiu, dar și reprezentanți din cadrul mediului de afaceri sibian, precum domnul Ioan Ciolan, director general Ambient.
Festivitatea a fost deschisă de către doamna conf.univ.dr. Elisabeta Boțian, rectorul Universității Româno-Germane din Sibiu, care a transmis urările de bun-venit proaspeților studenți, precum și studenților din anii superiori în noul an universitar. Totodată, rectorul U.R.G.S., conf.univ.dr. Elisabeta Boțian, a îndemnat pe cei prezenți la păstrarea unui moment de reculegere în amintirea profesorilor, care și-au pus amprenta asupra dezvoltării universității de-a lungul celor 18 ani de existență.
Domnul Wiegand-Helmut Fleischer, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, a onorat invitația universității și a fost alături de U.R.G.S. la întâmpinarea noului an academic, transmițând gândurile sale de bine și felicitând studenții pentru alegerea Universității Româno-Germane din Sibiu pentru pregătirea profesională, necesară pentru inserția pe piața muncii și pentru trasarea viitorului profesional.consilieri-locali-psd-roger
Daniela Furdui și Markus Fleischer, doi dintre studenții din anii superiori din cadrul universității, au vorbit celor prezenți la eveniment despre propria lor experiență Erasmus, acumulată cu ocazia accesării bursei de studiu, respectiv bursei de practică realizate în Germania, la doi parteneri de tradiție ai universității, și anume Diakonie Neuendettelsau și Wilhelm Löhe Hochschule, instituții cu vastă experiență în domeniul social.
Prima săptămână a anului universitar va fi marcată de întâlniri dintre noii studenți și cadrele didactice și personalul de suport din cadrul universității, acestea având ca scop o mai bună cunoaștere reciprocă și familiarizarea „bobocilor” cu viața de student.
Universitatea Româno-Germană din Sibiu urează întregului colectiv academic și studenților un an universitar plin de succes, cu multe realizări, putere de muncă și de studiu și atingerea tuturor obiectivelor propuse.

Ultima oră

Comentariul meu