update video foto ioan gyuri pascu condus pe ultimul drum de sute de oameni la agnita. printre ei și prieteni din lumea artistică

inmormantare-gyuri-pascu-3Zi tristă pentru comunitatea din Agnita și întreaga Românie. Artistul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu a fost condus pe ultimul său drum de sute de oameni. Printre ei și prieteni vechi cum ar ar fi Elena Cârstea sau foști colegi de breaslă.

Sute de oameni s-au adunat vineri la prânz în cimitirul evanghelic de la Agnita. Muzicianul Ioan Gyuri Pascu este înmormântat la cimitirul din orașul său natal. Printre cei ce au dorit să își ia rămas bun de la artistul decedat la vârsta de 55 de ani, s-au numărat Elena Cârstea, venită din SUA.inmormantare-gyuri-pascu-5Președintele Iohannis și premierul Cioloș au trimis mesaje de condoleanțe și coroane de flori. Același lucru l-au făcut și foștii colegi din grupul Divertis. Familia și foarte mulți oameni din Agnita au ținut să fie prezenți la slujba de înmormântare a artistului.inmormantare-gyuri-pascu-2Ioan Gyuri Pascu a decedat luni, la vârsta de 55 de ani. În acest caz au fost declanșate mai multe anchete privind modul în care a intervenit ambulanța la locuința actorului.

O anchetă internă a fost declanșată la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Ulterior, Comisia de disciplină a SABIF a audiat medicul implicat în cazul Gyuri Pascu, a solicitat Comitetului Director sancționarea lui și și-a declinat competența în ceea ce privește acuzația de malpraxis.inmormantare-gyuri-pascu-1
Și Colegiul Medicilor București a anunțat miercuri că s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu.
Totodată, o echipă formată din reprezentanți ai Corpului de control al Ministerului Sănătății și de la Departamentul pentru Situații de Urgență s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, pentru a verifica informațiile cu privire la intervenția care a avut loc, luni dimineață, la artistul Ioan Gyuri Pascu.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu