catanga-fotoTinerii din Sibiu pasionați de BMX au ”împânzit” spațiul virtual cu mesaje de condoleanțe pentru cel mai bun practicant al acestui sport din oraș. Mihai Cătălin, cunoscut cu porecla de ”Cătă BMX” sau ”Cătangă”, a fost găsit mort la numai 18 ani.

Sute de mesaje de condoleanțe sunt postate pe grupurile de pe Facebook ale tinerilor din Sibiu care sunt pasionați de BMX. O veste sosită luni spre prânz i-a întristat pe toți. Mihai Cătălin, cel cunoscut de prieteni cu porecla ”Cătangă”, a fost găsit decedat în casa unde locuiește pe strada Reconstrucției din Sibiu. Tatăl lui a fost cel care a cerut ajutor la 112. A fost însă prea târziu pentru Cătă BMX. ”Apelul a venit pe 112 la ora 12.13. Tânărul a fost găsit în stop cardio respirator. Din păcate nu a mai putut fi readus la viață” a explicat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU Sibiu.
Extrem de popular pentru ”trik-urile” spectaculoase pe care reușea cu bicicleta, ”Catangă” a fost văzut ca ”regele BMX-ului” în Sibiu. ”Slujba de înmormântare a lui Mihaita Cata va avea loc joi, 29 septembrie, ora 11, la „Biserica dintre brazi” pe Str. Reconstrucției, la 2 pași de Piața Cibin, iar la ora 12 se pornește de acolo spre cimitir. Asta e tot ce am avut de spun, nu mai răspund la nici un fel de întrebări”, a postat un prieten de al tânărului decedat, pe contul acestuia de Facebook. Fotografia cu mesajul ”Mihai Cătălin – Ride in peace” are sute de distribuiri pe rețelele de socializare.
cata-foto-2
Mesaje emoționante pe Facebook
Prietenii și cei care l-au cunoscut pe Cătălin și-au expirmat regretul față de moartea acestuia prin mesaje postate pe contul de Facebook. ”Ai plecat mult prea repede dintre noi bro.. nu o sa te uitam niciodata”, spune Vlad Ilcuș. ”Astăzi am pierdut un om de milioane, un om de care lumea asta crudă avea mare nevoie, un frate …. Încă nu imi vine sa cred și încă sper sa nu fie adevărat. Odihnește-te in pace ființă minunată. Sper ca acolo unde ești acum, sa fii mult mai iubit si apreciat. Te-am iubit si te voi iubi in continuare. Tot respectul și condoleanțe familiei”, scrie și Fodor Cristi. ” Acel prieten care… te făcea intotdeauna te făcea sa razi si sa te simți bine. Acel prieten care ai fi putut purta o conversatie despre orice . Acel prieten care era cu zambetul pe buze tot timpul și chiar dacă nu era in apele sale . Acel coleg care cand intrai in clasa supărat sau dezamăgit si il vedeai ți se ridica moralul si zambetul larg pe buze. Acel coleg care la fiecare ora trebuia sa facă ceva care sa nu fii serios la ora . Acel Prieten care îți intindea o mana de ajutor in momentele grele si nu spunea nu la a ajuta pe cineva. Un elev model. Un prieten de nădejde. Din păcate sa dus! ODIHNESTETE IN PACE! Cata Mihaita cu regrete scriu acest mesaj si cu multă bucurie sperand ca este intr-un loc mai bun decat aceasta lume rea”, scrie încă un prieten al acestuia.catanga3
Urmăriți mai jos câteva imagini cu Mihai Cătălin.

YouTube video

Foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu