foto – cal mort pe dn1 la șelimbăr. stă acolo de câteva ore

cal-mort-pe-dn1Imagini terifiante pentru șoferii care au circulat joi pe Drumul Național 1 între Sibiu și Veștem. Un cal lovit de un taxi ce mergea regulamentar zace mort într-un șanț de pe marginea drumului pe raza localității Șelimbăr.

Dacă miercuri calul care s-a plimbat nestingherit prin Sibiu a scăpat cu bine și nu a fost lovit de mașini în trafic, la nici 24 de ore distanță un altul a avut parte de o soartă tristă. De data aceasta vorbim de un cal care a fost cel mai probabil lovit de o mașină și a murit în urma rănilor suferite, pe Drumul Național 1, în zona intrării în Sibiu dinspre Șelimbăr. Fotografii cu animalul mort care zace într-un șanț pe marginea drumului, au fost trimise de cititori prin mesaje pe pagina noastră de Facebook. ”Calul acesta l-am vazut si eu. Fugea miercuri dimineata din Cisnadie spre Sibiu. Cred că a scapat de undeva din aceea zonă și fugea dezorinetat. Din păcate nu am reușit să-l oprim, dar am încercat să-l ghidăm înspre câmpie”, povestește o tânără pe un grup public de pe Facebook unde au apărut fotografii cu animalul decedat. Se pare că animalul a fost lovit de un taxi care mergea regulamentar.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Un cal s-a plimbat nestingherit prin Sibiu. A ajuns până în CENTRUL ISTORIC al orașului!
Deocamdată nici o autoritate nu a ridicat cadavrul animalului care zace pe DN1. cal-mort-2”Este acoperit cu o pubelă galbenă. Stă acolo de câteva ore bune”, ne-a transmis cititorul care ne-a trimis și fotografiile.

Ultima oră

Comentariul meu