video sondaj de opinie: pnl-ul pe primul loc, psd-ul e pe doi la sibiu. cum sunt percepute partidele politice

stampile votSondajul realizat la comanda PNL Sibiu în județ pe un eșantion de 1.164 de persoane, între 27 august și 5 septembrie, arată că liberalii sunt principala opțiune politică în rândul electoratului. FDGR-ul este a treia opțiune în privința votului pentru alegerile parlamentare.

Dacă am avea alegeri în weekend la Sibiu, 42 la sută din persoane ar pune ștampila pe PNL în timp ce PSD-ul ar contoriza 31 la sută din opțiunile electoratului. Asta reiese dintr-un sondaj de opinie făcut la comanda PNL-ului. FDGR-ul, PMP și ALDE ar mai fi partidele care ar face pragul electoral în preferințele de vot. Sondajul are o marjă de eroare de 2,9 la sută.
VEZI ȘI: VIDEO Sondaj de opinie – Raluca Turcan cel mai popular politician sibian. Cindrea e pe locul doi. REZULTATELE COMPLETE
INTENȚII DE VOT JUDEȚUL SIBIU:
PSD – 31%
FDGR – 11%
PMP – 6%
ALDE – 5%
USR – 2%
UDMR – 2%
intentie-de-vot-partide
Percepția despre partidele politice este diferită. 36 la sută din respondeți consideră că PNL-ul vrea să schimbe lucrurile în bine, în timp ce despre PSD cred acest lucru doar 17 la sută din participanții la sondaj. Doar 12 la sută din cei 1.164 de participanți la sondaj cred că PNL-ul are cei mai corupți oameni, în timp ce 40 la sută spun același lucru despre PSD.
CITEȘTE ȘI: Sondaj PNL Sibiu: Turcan conduce detașat, Cazan e pe doi. Surpriză pe locul trei
Urmăriți mai jos rezultatele sondajului și din acest punct de vedereperceptie-calitati-partide
Urmăriți mai jos toate declarațiile date de Raluca Turcan, vineri în conferința de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu