patru străzi din municipiul sibiu se închid pentru modernizare

strada-nuculuiReprezentanții administrației locale din capitala județului, au anunțat vieri că din 19 septembrie străzile Nucului, Prunelor și Sălciilor se vor închide traficului pentru modernizare, acestea făcând parte din pachetul de străzi din zona Marmeladă, finanțat din împrumutul BERD.

Lucrările prevăzute pentru ambele străzi prin contractul încheiat de Primăria Sibiu cu SC Geiger SA includ modernizarea rețelelor de canalizare și canal pluvial, modernizarea carosabilului și a trotuarelor și amenajarea de zone verzi. În urma discuțiilor cu constructorul, s-a stabilit că până la sfârșitul lui noiembrie, străzile Nucului și Prunelor vor fi aduse cel puțin la stadiu de piatră spartă.
Din 26 septembrie se va închide circulației și strada Berzelor, având aceeași sursă de finanțare. În cazul acesteia contractul prevede modernizarea rețelei de apă și canalizare, a rețelei de canalizare pluvială, amenajarea canalizației metropolitane, modernizarea iluminatului public, modernizarea carosabilului și a trotuarelor, crearea de locuri de parcare și a unor alveole înierbate pentru arbori.

Ultima oră

Comentariul meu