video – debut victorios în liga a iii-a pentru fc hermannstadt. președintele frf a fost la meciul cu zalăul (înregistrarea partidei)

fc hermannstadtFC Hermannstadt a reușit să aibă un debut fericit în liga a 3-a a fotbalului românesc. Într-un meci transmis în direct de Ora de Sibiu, echipa lui Marian Mărgărit s-a impus cu 1-0 în fața celor de la FC Zalău. Cîrstean a marcat unicul gol al meciului. Sibienii au ratat și un penalty.

Peste 3.000 de spectatori au venit să vadă la lucru noua echipă de fotbal a Sibiului. FC Hermannstadt a debutat în eșalonul al treilea al fotbalului românesc chiar pe propria arenă. Municipalul a avut parte de agitație după câțiva ani de secetă în care pe arena cea mai mare a Sibiului nu s-au mai jucat meciuri de fotbal importante.
Sibiul a dominat autoritar jocul și a avut ocazii mari de a înscrie prin Cîrstean, Tătar sau căpitanul Dâlbea. De partea cealaltă oaspeții s-au mulțumit doar să aibă acțiuni pe contratac. În minutul 68 Neacșa a irosit un penalty scos de Tătar, dar la faza imediat următoare Cîrstean a reușit o lovitură de cap din marginea careului mic, mingea poposind în poartă după ce a lovit bara din dreapta porții zălăuanilor. S-a terminat 1-0, iar sibienii au lăsat o impresie bună după primul meci în liga a III-a.

Președintele FRF la meci
De semnalat este și faptul că la meci a fost prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu, cel care după partidă a vorbit în direct pe oradesibiu.ro despre partidă și alte subiecte de interes local și național. burleanu la sibiuBurleanu a făcut fotografii cu spectatorii prezenți la meci, șeful Federației Române de Fotbal fiind extrem de solicitat de către fanii sibieni.

FC Hermannstadt:
Voicilă – Criștiu, Oiță, Tătaru, Medeșan – Dîlbea, Necșulescu – Monea, Neacșa, Tătar – Cîrstean.
Au mai intrat: Piko, Unguru, Petrescu. Antrenor: Marian Mărgărit.

sursa foto principală: FC Hermannstadt – pagina oficială de Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu