video – foto autostrada a2 blocată de un tir care s-a răsturnat. trafic blocat pe un sens

tir rastunat autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale și un autoturism, circulația pe sensul către Constanța al autostrăzii A2 este întreruptă la km 33, în zona localității Fundulea (județul Călărași).

Autocamionul, care circula pe sensul către Capitală, s-a răsturnat peste parapetul care separă sensurile de mers și s-a izbit de un alt autoturism, ce se deplasa regulamentar. Pe sensul către București, traficul se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, iar pe sensul către Constanța, circulația este întreruptă, polițiștii rutieri deviând autovehiculele pe drumul vechi.
Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat pentru Digi24 că „echipajele de pompieri au reuşit să ridice cabina prin utilizarea unor perne pneumatice. S-a realizat accesul către bărbat. E în stare stabilă, e conştient. În paralel se lucreza pentru descarcerarea și extragerea lui.” El a precizat că în acele momente ateriza la fața locului și elicopterul chemat în ajutor, având în vedere traficul blocat de șoferii care se întorceau spre București pe aceeași bandă de mers. Deocamdată nu se știe ora la care circulația va fi reluată, asta pentru „e nevoie de o macara pentru a ridica respectivul camion.”
Daniel Vasile a mai declarat că „autospecialele au întâmpinat dificultăți în a înainta de la kilometrul 28 până la 34, din cauza autoturismelor care se întorceau către Bucureşti și blocau banda de urgenţă.”

video: digi24.ro

Ultima oră

Comentariul meu